LITORAL UCRAINA. Cât costă cazarea la 4 stele în staţiunile Odesa şi Ialta

Românii care vor să îşi petreacă vara aceasta concediul pe plajele din Ucraina trebuie să scoată, în medie, din buzunar sume cuprinse între 800 şi 1.350 de euro pentru a se caza timp de şase nopţi într-unul dintre hotelurile de 4 stele de pe litoralul ucrainean.

Printre cele mai populare staţiuni de pe malul Mării Negre se numără Odesa, Ialta, Sevastopol şi Balaklava.

gândul a realizat o analiză a tarifelor şi a condiţiilor de cazare ale hotelurilor de 4 stele de pe litoralul ucrainean, pe baza site-urilor internaţionale specializate în rezervări hoteliere.

Oraşul Odesa, al treilea cel mai mare din acest stat şi cel mai mare port maritim ucrainean, are o populaţie de circa un milion de locuitori şi le oferă străinilor numeroase atracţii turistice.

Printre acestea se numără Muzeul de Artă Occidentală şi Orientală – care cuprinde impresionante colecţii din secolele XVI – XX, printre care şi lucrări semnate de Mignard, Hals, Tenier şi Del Piombo, Treptele Potemkin – simbol al Odesei, cunoscut în trecut sub numele de „Bulevardul treptelor”, şi grădina botanică ce a sărbătorit deja 200 de ani de la inaugurare.

La acestea se adaugă numeroase parcuri şi grădini publice ca Gorki sau Shevchenko.

Unde te cazezi şi ce vizitezi în Ialta

Ialta este o altă destinaţie ucraineană populară în rândul turiştilor care îşi petrec concediile pe litoralul Mării Negre. Se crede că oraşul amplasat pe vatra unei vechi colonii greceşti a fost întemeiat de marinarii eleni care căutau un ţărm sigur unde să acosteze.

mai mult la :  www.gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.